در زمینه مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کسب و کار چه می دانید؟

در زمینه مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کسب و کار چه می دانید؟

در زمینه مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کسب و کار چه می دانید؟

Blog Article

بقیه انواع بیزینس پلن را بر پایه همین میتوانید تنظیم کنید.

در این مرحله باید به این سوالات پاسخ دهید: کسب و کار ما چه مشکلی را از مشتریان حل میکند؟ مشتریان در حال حاضر از چه راهکاری استفاده میکنند؟ رقبا برای حل این مشکل چه کاری انجام میدهند؟ کاری که ما انجام میدهیم چه داد مزیتی نسبت به رقبا دارد؟

یک طرح توجیهی رسمی به زبان انگلیسی ، فرانسه ، آلمانی ، ... مبنایی برای پیشنهادهای مالی است. طرح توجیهی به سوالات سرمایه گذاران پاسخ می دهد: آیا به این محصول/خدمت نیاز است؟ پیش بینی های مالی چیست؟ استراتژی خروج شرکت چیست؟ در حالی که سرمایهگذاران معمولاً قبل از نگارش چک میخواهند شخصاً با شما ملاقات کنند، تقریباً در همه موارد، طرح توجیهی شما را نیز به طور کامل بررسی میکنند.

منظورمان از جزئیات، مواردی مثل برنامهریزی درباره بازاریابی، منابع مالی و واحدهای اجرایی است.

خیلی مهم است که در این بخش از بیزینس پلن به روشهایی که باعث برتری شما از رقبا میشود هم اشاره کنید. همچنین مطمئن شوید برنامههایی که مینویسید با بودجه و برنامهریزیتان همخوانی دارند.

به نمونه طرح توجیهی برای وام عنوان مثال این موارد را در قسمت ضمیمه بیزینس پلن ارائه کنید:

همچنین چرایی را هم باید توضیح دهید. یعنی دقیقا چرا باید این کار را انجام دهید. یک بیانیه موثر باید این ویژگیها را داشته باشد:

طرح توجیهی استارتاپ ناب روشی برای توسعه محصولاتی است که برای کاهش عدم قطعیت به آزمایش های تکراری متکی است.

عناصر زیادی وجود دارند که یک طرح توجیهی خوب را می سازند، از این اشتباهات طرح توجیهی اجتناب کنید تا به ایده کسب و کار شما آن گونه که شایسته است جلوه دهد.

طرح کسبوکار سندی است که همه جزئیات مربوط به اهداف شرکت و نحوه برنامهریزی برای دستیابی به آن اهداف را مشخص میکند.

هدف ساختن یک طرح تجاری گسترده نیست، بلکه یک طرح تجاری "ناب" است که بتوان آن را بر اساس بازخورد مشتری تغییر داد و سپس در فواصل زمانی منظم مجدداً ارزیابی کرد تا زمانی که به پتانسیل بازار برسد – یا شکست بخورد.

در قسمت فرآیند تولید توضیح دهید که چطور میخواهید محصولات/خدمات جدید تولید کنید. منابع اولیه یا اجزای سازنده قرار است از کجا تامین شود.

طرح توجیهی استارتاپ یک سند مکتوب است که ایده ها و استراتژی های شما را برای راه اندازی، مدیریت و در نهایت خروج از سرمایه گذاری جدید شما مشخص می کند.

در این بخش از طرح توجیهی، به وضوح مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، مشتریان را در کجا پیدا خواهید کرد، چگونه به آنها دسترسی خواهید داشت و مهمتر از همه، چگونه محصول یا خدمات خود را به آنها ارائه خواهید کرد.

Report this page